Tarieven

Onlangs raakte ik aan de praat met iemand die vertelde dat ze graag met haar partner wilde trouwen. Ze zijn immers al jaren samen, maar komen er niet uit hoe ze de bruiloft vorm willen geven. Ik zei: "Zie het als samenwonen. Jij kiest de keuken en hij de kleur, hij kiest de tegels en jij de kraan. Soms kiezen jullie samen en wat het ook wordt, het wordt een ‘project’ waar jullie samen aan bouwen en blij van worden." Dat vond ze verhelderend, want ze woonden al samen in een mooi paleisje. 

 

Wat een leuke metafoor hè. Zo kies je ook de trouwambtenaar die bij jullie past qua karakter en dienst. Willen jullie graag de mogelijkheden met mij bespreken en kijken of wij een mooie klik hebben? Neem gerust contact met mij op om de onderstaande mogelijkheden te bespreken.  

 

"Trouwen doe je in jouw eigen stijl.

Soms is dat nog even zoeken,

maar uiteindelijk komen jullie er wel!"

Trouwambtenaar Angy Filemon


Pakket: Eenvoudig Mooi

Het Eenvoudig Mooi pakket is ideaal voor koppels die niet al te veel poespas willen tijdens de huwelijksceremonie of het geregistreerd partnerschap. Wij voeren een telefonisch klikgesprek en vervolgens een officieel kennismakingsgesprek. Ik verzamel, vol enthousiasme, informatie voor jullie ceremonie. De informatie gebruik ik om jullie verhaal door mijn ogen te vertellen. Het wordt gegarandeerd een luchtige ceremonie waar eenieder zich op zijn of haar gemak voelt.

 

Het tarief voor dit pakket bedraagt € 650,- inclusief btw, maar exclusief reiskosten.*

Pakket: Luxe Geheel

Het Luxe Geheel pakket is een uitgebreidere optie. Voor deze ceremonie plannen wij meer contactmomenten in, waaronder een telefonisch klikgesprek, een face to face kennismakingsgesprek en een online catch up gesprek. Hierdoor is er voldoende ruimte om jullie persoonlijke wensen door te nemen. Wij bespreken niet alleen de ceremonie en de gewenste invulling, wij nemen de hele dag door! Ik denk dan ook mee in praktische zaken, zodat de hele dag soepel en naar wens verloopt en dat het een onvergetelijke dag wordt.

Ook zal er informatie voor de toespraak verzameld worden bij een ceremoniemeester, directe familie of de getuigen. Zo wordt jullie verhaal heel dynamisch en herkenbaar. Er is ruimte voor een lach en een traan bij de ceremonies die ik leid. Humor raakt en dat gebruik ik om jullie verhaal door mijn ogen te vertellen.

 

Het tarief voor dit pakket bedraagt € 958,- inclusief btw, exclusief reiskosten.*

Pakket: Ceremonie Op Maat

Als jullie graag nog een uitgebreidere mogelijkheid willen bespreken voor het huwelijk of geregistreerd partnerschap is dat zeker ook mogelijk: neem dan het Ceremonie Op Maat pakket. Denk dan bijvoorbeeld aan het  ‘JA-woord’ hernieuwen of het verwerken van bijzondere tradities, rituelen of talen tijdens de ceremonie. Ik denk graag met jullie zodat jullie van begin tot het eind een zeer unieke ceremonie kunnen hebben. Precies zoals jullie dat willen. 

* Reiskosten bedragen € 0,23 per km voor de fysieke contactmomenten.