Over mij

Mijn naam is Angy Filemon en ik ben een betrokken trouwambtenaar. Met veel liefde werk ik al een aantal jaar als BABS; BABS staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. De afgelopen jaren heb ik genoten van partners die ik officieel met elkaar heb mogen verbinden. Het is zo een eer om bruidsparen te trouwen. Ik ben er natuurlijk ook voor koppels die een geregistreerd partnerschap willen aangaan. Elkaar het ‘jawoord’ geven is echt een bekroning van jullie duurzame relatie.

Een trouwambtenaar is 'een must'

Voordat jullie samen op dat punt zijn beland, is het van belang om het een en ander uit te zoeken voor de grote dag. Het regelen van een BABS of (zelfstandige) trouwambtenaar is een van de vereisten. Ik vertel jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze. Tijdens mijn werk als trouwambtenaar heb ik prachtige stellen ontmoet en hun bijzondere verhalen mogen horen. Jullie hebben vast ook een leuk, grappig of bijzonder verhaal te vertellen. Het maakt niet uit of jullie elk een eigen versie hebben van hoe je elkaar hebt ontmoet. 

 

Wanneer ik een toespraak schrijf, gebruik ik de informatie die ik hoor en zie in het kennismakingsgesprek. Ik luister en stel vragen en op de grote dag vertel ik het verhaal van het koppel door mijn ogen. Ik houd van een vleugje humor en een ontspannen sfeer. Als jullie dat ook fijn of prettig vinden dan zijn wij een match. Ik werk als zelfstandig trouwambtenaar en kan ingehuurd worden om jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap te voltrekken. Het maakt niet uit welke gemeente jullie kiezen. Ik ben overal in Nederland inzetbaar om jullie BABS te zijn. 

 

Een liefdesverhaal, met emotie die je meesleept!

Als BABS maak ik samen met jullie een mooie dag van de officiële start van jullie huwelijk. Dit is een dag die jullie voor altijd bijblijft. De herinneringen die jullie op deze dag maken zijn goud waard. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie verhaal binnenkomt en herkenbaar is. Er wordt vast gelachen en misschien valt er wel een traan. Dat mag allemaal. Het zal hoe dan ook een speciale dag worden. En ik ben er graag bij als trouwambtenaar die een belangrijke bijdrage levert aan deze onvergetelijke dag. 

 

Het officiële deel van de ceremonie wordt uiteraard goed afgehandeld, want zaken soepel laten verlopen… dat is mijn kracht! Neem contact met me op zodat we kunnen kijken hoe ik jullie tot dienst kan zijn. Dit kun je gemakkelijk via het contactformulier doen. We hebben dan eerst telefonisch een kort voorgesprek. Dan besluiten we samen of er gauw een kennismakingsgesprek volgt. Zo kunnen we elkaar echt beter leren kennen. 

 

Veel liefs, 

 

Trouwambtenaar Angy Filemon

 

Angy Filemon in ‘t kort

Angy Filemon heeft een achtergrond als Horeca & Event Manager en had veel contact met bruidsparen en ceremoniemeesters over de vormgeving van de huwelijksceremonies. Collega's vonden dat Angy haar werk met zoveel passie deed en de vroegen of ze interesse had om in de trouwbranche te werken. Na zorgvuldige overweging ontdekte ze dat de functie trouwambtenaar perfect bij haar past. Deze rol brengt aanzienlijke verantwoordelijkheden met zich mee, zoals ervoor te zorgen dat alle huwelijksdocumenten correct zijn zodat het huwelijk rechtsgeldig is. Maar voor Angy Filemon gaat het niet alleen om de administratieve aspecten. Ze heeft ook oog voor de emoties en het unieke verhaal van elk paar. Haar eigenschappen, zoals het meedenkend en haar betrokkenheid, maken haar geliefd bij bruidsparen. Haar professionaliteit en warme persoonlijkheid maken haar een ideale keuze voor diegenen die hun huwelijk op een bijzondere manier willen laten voltrekken.